Home

Huawei p10 lite recension

Super-Angebote für Huawei P10 hier im Preisvergleich bei Preis.de Huawei P10 Lite finns i fyra färger. Den blå har vi dock inte sett att den skulle gå att köpa i Sverige. Prestandamässigt hänger P10 Lite med klart godkänt. Här sitter en Kirin 658-krets, vilken ger oss något under hälften av prestandan i dagens flaggskepp

Huawei P10 - Jetzt Preise vergleiche

Test: Huawei P10 Lite - billig smartphone med

Huawei levererar P10 i en helvit kartong med texten Huawei P10 i silver, samt en Leica-logga för att lägga vikt på samarbetet med den välkända tyska kameratillverkaren. Kartongen är påkostad och känns premium, som vanligt med Huawei numera, och öppningen sitter ihop med en magnet vilket ger den ytterligare lite mer känsla av lyx då den öppnas Huawei gör små förfiningar snarare än att revolutionera i P10. Några av dem på ställen där det som mest behövs

Huawei Inspirerad av den naturliga skönheten i vatten, med det 2.5D dubbelsidiga välvda glaset, diamantskuren metallram och ren design gör Huawei P10 lite till ett nöje att inneha och skåda. Finns i blå, svart, vit och guld Om vi ger oss på att jämföra P30 Lite med storasyskonen P30 och P30 Pro så är det inte mycket som förenar de tre utöver namnet. Många av de egenskaper som lyfts fram på de dyrare modellerna saknas på P30 Lite och bland exemplen finns optisk zoom i kameran, oled-skärm, den supersnabba laddningen och fingeravtryckssensor i skärmen HUAWEI P10 lites aluminium- och magnesiumkropp genomgår en CNC-process som som gör metallramen starkare, vackrare och mer hållbar. Anodoxidering adderar glans och förhindrar repor. Keramisk blästring ger HUAWEI P10 lite en strukturerad yta och rena kanter så det känns snyggt och roligt att hålla i varje gång du plockar upp den Huawei P10 Lite 3GB RAM 32GB Dual SIM släpptes 2017 och den har packats med en bakre kamera (upp till 12.0 Mp), en 8 MP-frontkamera och en kraftfull octa core-processor. Med en 5-tums LCD-skärm och en upplösning på 1080x1920 pixlar är detta ett bra val för dig på jakt efter en stabil telefon som kan möta alla dina behov

Huawei P10 är en lyxig mobil med jättebra kamera och bra batteritid. Den har en lite tråkig Iphone-design och tål inte vatten. Kan du leva med det är det svårt att få mer mobil för 6000 kronor. >>> Köp Huawei P10 på NetOnNet. Våra senaste jämförande tester Bäst i test: Mobiler i premiumklassen 2017 Bäst i test: Gaming-tangentbor Hjälp och tips för HUAWEI P10 lite, Bläddra frågor och svar, bruksanvisning, nedladdning av mjukvara, uppdateringar, reservdelspris, garantiperiod och reparationsservice med HUAWEI support Huawei Mate 10 Lite Mobiltelefoner - visar omdömen från användare

Huawei P10 lite recension - recensioner - 202

Med de bekymmer som Huawei just nu befinner sig i kan en ny mobil från tillverkaren kännas som ett osäkert val, speciellt med framtida Android-uppdateringar hotade. Huawei P30 lanserades samtidigt som flaggskeppet P30 Pro, men svenska leveranser kom igång först lite senare. Och det dröjde innan vi fick in den och P30 Lite för test, så vi började granska P30 precis som vågen av.

Huawei P10 Lite 113 egenskaper och höjdpunkte

Huawei P10 Lite na pewno jest typowany przez wielu na kolejny bestseller chińskiej marki. Czy przypadkiem nie na wyrost? Smartfon możecie kupić w ofercie sie.. Huawei P10 Lite Android smartphone. Announced Feb 2017. Features 5.2″ display, Kirin 658 chipset, 12 MP primary camera, 8 MP front camera, 3000 mAh battery, 64 GB storage, 4 GB RAM Test av Huawei P30 Lite. Missa inte Surfas recension av telefonen som tar namnet från en marknadsledare men priset från mellanklassen I syskonmodellen P10 såg vi problem med osedvanligt stor batteridränering vid standbyläge, vilket kunde dränera närmare 50 % av ett fulladdat batteri på bara en dag trots att telefonen inte användes en enda gång, men i Honor 9 har inte detta varit ett problem alls. Huawei tycks ha funnit buggen och åtgärdat den med en mjukvaruuppdatering Leggi la recensione completa in italiano: http://www.androidworld.it/recensioni/huawei-p10-lite/ Ci trovi su: http://www.androidworld.it * ISCRIVITI ANCHE AG..

Huawei P10 vs Huawei P9 | TechRadar

Huawei P20 Lite möter för det mesta dessa krav och erbjuder samtidigt en hel del stil. Stil är verkligen nyckelordet här. Det kinestiska företaget har gett samtliga av sina tre P20-mobiler en distinkt och stilren design, efter den smarta men kanske inte så snygga Huawei P10.. Precis som resten av mobilvärlden, har Huawei gått över till en helskärmsdesign The Huawei P10 lite smartphone comes in a white cardboard box with a simple design, which resembles the one used for Huawei's high-end device, the P10. The name of the smartphone is printed with glossy ink in the middle of the front side of the box, and essential information such as the model, IMEI and serial numbers of the device is found on the bottom of the box

Huawei P10 Lite vs Huawei Y6 Mobile Comparison - Compare Huawei P10 Lite vs Huawei Y6 Price in India, Camera, Size and other specifications at Gadgets Now Tue, Nov 10, 2020 | Updated 02.49 AM IST HI Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför lägsta pris på över 2 300 000 produkter från 6 400 butiker. Gratis att använda

Test: Huawei P10 Lite - potential och ostabil mjukvar

Recension av Huawei P10 Lite (4GB RAM) 64GB Mobiltelefoner

Huawei P10 Lite är som namnet antyder en lättare variant av flaggskepps mobilen Huawei P10 och den är följdaktligen billigare men har samtidigt svagare prestanda. Den har en fin design och man ser direkt likheter med tidigare Huawei mobiltelefoner . Detta är en fint ihopsatt kombination av metall, glas och plast Huawei P10 Lite Case, Premium Handcrafted Designer Hard Snap on Shell Case ShockProof Back Cover for Huawei P10 Lite - Butterum: $16.95: Get the deal: Cheap alternatives. 1. OnePlus 8 Pro. 2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra. 3. Sony Xperia 1 II 5G. 4. Samsung Galaxy S20 5G (Qualcomm Snapdragon 865) 5 The Huawei P10 Lite's automatic sweep panorama mode works well and lets you stop panning at will. The results aren't always perfect, but ghosting is rare. Unlike most regular camera panorama modes which produce significantly downsized images, the Huawei P10 Lite has enough processing power to capture at high resolutions, so panoramas are usually around 3000 vertical pixels The Huawei P10 is now out in the UK and Australia, and it wasn't a cheap device at launch. It originally cost £569.99/AU$899, but we've now seen the device drop down a lot.. In the UK we've seen. Recensioner. Det finns inga produktrecensioner än. Bli först med att recensera Huawei P10 Lite Avbryt svar. E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

Download Huawei P10 Lite WAS-LX1 Stock Firmware. File Name: Huawei P10 Lite WAS-LX1 WAS-L21 hw eu Warsaw-L21A 8.0.0.380(C432) Firmware 8.0.0 r1 EMUI8.0 05014JNC.zip. Country: All File Size: 4.44 G Here is a step-by-step guide about how to unlock Huawei P10 Lite using unlocking codes to work on any GSM Network. This guide contains everything you need to know for a Huawei P10 Lite unlock: where to procure the code from, what is the process flow, and instructions for how to enter the code on your phone.Don't worry, the whole process is a very simple one, it will only take you a couple of. Huawei P10 vs Huawei P10 Lite Mobile Comparison - Compare Huawei P10 vs Huawei P10 Lite Price in India, Camera, Size and other specifications at Gadgets Now Tue, Nov 10, 2020 | Updated 11.48 PM IST HI

Huawei P10 Lite - recensioner allans

  1. Behöver du Skärmskydd för din enhet? Hämta Huawei P10 Lite Skärmskydd från Mobile Fun. Välj med ett anti-blått ljus eller ett sekretessfilter, ett härdat glas och skydda skärmen på din värdefulla Huawei P10 Lite Skärmskydd. Beställ nu. Lågpriser och snabb leverans
  2. The Huawei P10 lite release date was March 2017. Features and Specs include a 5.2 inch screen, 12MP camera, 3/4GB RAM, HiSilicon Kirin 658 processor, and 3000mAh battery
  3. Tillbehör som passar till Huawei P10. Beställ direkt eller köp i någon av våra butiker - Kjell & Compan
  4. Huawei P10 Lite. 8.9K likes. Electronic
Test: Huawei P10 Lite – potential och ostabil mjukvara

Video: Instruktionsbok HUAWEI P10 LITE mobiltelefon - 11 omdömen

Huawei P10 lite review - Android Authorit

Test: Huawei Mate 10 Lite – avlång och onödigt dålig

Test av Huawei P10 - en kompakt prestandatelefon - Swedroi

Huawei P10 Lite is an Android smartphone that was launched back in 2018, March. The phone comes with LTSP IPS LCD capacitive touchscreen. If you are looking for Huawei P10 Lite drivers, then you are in the right place. Just follow the article and you are good to go. Table of ContentsSpecifications of Huawei P10 Huawei P10 lite Daiphone 8 grudnia 2019 1 października 2020. Home; Skup telefonów; Skup Huawei; P; Huawei P10 lite; Xperia XZ1 Compact 36,00 z. The Huawei P10 received mixed reviews. The Verge felt that the design of the P10 was attractive and an up-to-date derivative of the iPhone 6 (noting its slim build and other accenting), although arguing that the Hyper Diamond Cut finish made the device feel cheaper than intended

Test: Huawei P10 Mobi

  1. erar, och tillverkare som Acer och Asus har dragit ner rejält på tabletverksamheten och har endast kvar någon enstaka budgetplatta
  2. How to open the back cover Huawei P10 Lite by himself. Removal and repair the back cover Huawei P10 Lite WAS-LX1/LX1A (EMEA), WAS-LX2 (Asia), WAS-LX3 (US..
  3. Huawei MediaPad M3 Lite 10 ⭐ recension. Upptäck huvudfunktionerna och se var Huawei MediaPad M3 Lite 10 hamnar i tabletrankningen
  4. Here is a download link to download and install Huawei P10 Lite B172 Nougat Update for Middle-East Region with variant number WAS-LX1A. Huawei has started rolling the latest update with build number WAS-LX1AC185B172 for Huawei P10 Lite. The update is still based on Android 7.0 Nougat with few bug fixes and improvements
  5. Huawei P10 Skal . Vi på SkalHuset har samlat ett stort utbud av produkter, skal och tillbehör som passar till just Huawei P10. Du hittar stötsäkra skal med ruggad yta, perfekt för dig som använder telefonen för tuffare aktiviteter där den riskerar att både tappas och få hårda stötar

Huawei P10 Lite Svart - Inet

Test: Huawei P30 Lite Mobi

  1. Huawei P30 Lite smartphone 128 GB (svart) - Var äventyrlig, res runt jorden och fånga dina ögonblick med Huawei P30 Lite. Den snygga dewdrop-skärmen fångar ditt öga och blir en målarduk för alla färger i ditt liv
  2. Recensioner Det finns inga produktrecensioner än. Bli först med att recensera Fodral till Huawei P10 Lite Don't Touch F8 Avbryt svar. E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta
  3. Köp billiga Huawei P10 Lite tillbehör online här. Vi fyller på med nya P10 Lite tillbehör dagligen. Smart shopping med snabb leverans. Passa på att fynda

Huawei P10 Lite 32GB Dual-SIM Midnattssvart Dustin

  1. Huawei P10 Lite Specifications: The Huawei P10 lite released in February 2017.Huawei P10 lite comes with 3/4 GB RAM and 32/64 GB ROM. The Huawei P10 Lite has a 5.20 inches LTPS IPS LCD with a resolution of 1080 x 1920 pixels, Huawei P10 lite runs on Octa-core 4×2.1 GHz & 4×1.7 GHz HiSilicon Kirin 658 chipset, and powered by a 3000mAh non-removable battery
  2. Huawei P10 Lite vs P10 vs P10 Plus: Design and OS. The P10 is a great-looking phone, a kind of love child cross between the P9 and Apple's iPhone 7
  3. You are here: ROMs » Android ROMs » Huawei ROMs » Huawei P10 Lite ROMs Want Sortable ROMs? Check out my new ROMs page in beta and let me know what you think

FAQ HUAWEI P10 Lite. Reasons why you might need to hard reset HUAWEI P10 Lite? What are the Developer Options in HUAWEI P10 Lite; How to Set Up App Lock in HUAWEI P10 Lite? I have forgotten the security password for my HUAWEI P10 Lite. What should I do? Is It Safe to Format Factory Reset HUAWEI P10 Lite If you have a TWRP for Huawei P10 Lite, you can always try Custom ROM, Kernel, Xposed, Rooting, Mods, etc in few simple steps. TWRP Recovery is a Custom Recovery which is also known as TeamWin Recovery built with a touchscreen-enabled interface which allows users to install third-party firmware and backup the current system, which are often unsupported by stock recovery images Fodral i äkta skinn med plånboksfunktion till Huawei P10 Lite. Detta smidiga och smarta plånboksfodral till mobiler, skyddar din värdefulla mobil mot repor och stötar både på framsidan och baksidan och har flera fack för kreditkort och sedlar. Teknisk data: *2st fack för kreditkort och 1st utrymme för t.ex. sedla Köp Huawei-skal online på kjell.com. Snabb leverans och fri frakt över 300 kr, eller boka och hämta i din Kjell & Company-butik samma dag Skärmskydd och skyddsfilm i härdat glas och plast till Huawei Mate 10 Lite köper du hos oss på SkalHuset! Här har du ett stort utbud av tillbehör att välja på. Snabb leverans och gratis frakt. Betala med faktura, kort eller direktbank. Alla beställninga

Huawei launched Huawei P10 Lite in February 2017 in China to take other budget phones like Samsung, Lg, Apple. Huawei launched Huawei P10 Lite with Android 7.0 Nougat EMUI 5.1. Who wants to root their Huawei P10 Lite with SuperUser and installing TWRP 3.1 recovery with the guide how to unlock bootloader install TWRP and root Huawei P10 Lite. So here Guide by Xda forum member aburezk, Root. Huawei P10 Lite Skärm med LCD, Touch, Ram & B atteri - Vit Komplett paket med reservdelar för både skärm och batteri till Huawei P10 Lite. Här ingår både skärm, touch, ram och batteri - för dig som behöver en mer omfattande restauration, helt enkelt. Byt Vis mere Huawei P10 Lite Case, Silverback Girls Bling Glitter Sparkle Cute Phone Case with 360 Rotating Ring Stand, Soft TPU Outer Cover + Hard PC Inner Shell Skin for Huawei P10 Lite -Rose Gold. 4.3 out of 5 stars 24. $9.98 $ 9. 98. Get it as soon as Wed, Oct 28. FREE Shipping on your first order shipped by Amazon

Huawei P10 Lite skal Prisvärd telefon i Huaweis P10-serie av telefoner från 2017. Huawei P10 Lite förtjänar ett bra skydd för att inte tråkiga skador, repor och sprickor ska uppstå. PhoneLife har ett eget lager mitt i Sverige för att snabbt kunna skicka det fodral, skal eller skärmskydd du önskar till dig Huawei P10 Lite Review Performance. Popularity 0.3 % Display 5.2 1920 × 1080 px Chipset HiSilicon Kirin 658. Memory 3072 / 4096 MB Storage 32 GB Camera 12 MP OS Android 7.0. Performance. Sling Shot Extreme (OpenGL ES 3.1) Score 398 Physics score 1496. P10 Lite - The Selfie Superstar: Along with the Huawei P10 and P10 Plus, the company has just included the P10 Lite, a new selfie superstar smartphone in the popular P Lite series for us to Review.During the Mobile World Congress this year, Huawei announced Huawei P10, its latest flagship for the year 2017.There's always been a cheaper version in the series as seen in previous years and. Description. Huawei P10 Lite is a compact device that comes with Android 7.0 Nougat and EMUI 5.1 on board. It looks slightly different than the P10 and P10 Plus, as the phone lack a Home button and the fingerprint sensor is positioned on the back side Huawei P10 Lite, Huawei P10: Technical Specifications and Speed/Benchmarks comparison (Camera, Processor, Memory size, Price and Features

Huawei P10 Selfie 64GB +4GB (BAC-L03) GSM Unlocked (Black) $139.00: Shop now: HUAWEI Mobile P10 Lite 5.2 GSM Unlocked 32GB Smartphone, Oct-Core CPU, 12MP Camera (Black) $78.00: Shop now: Huawei P10 Lite 32GB was-LX3 Octa Core 3GB RAM LTE International Version (Blue) $88.00: Shop no I'm switching from iphone 6 to Huawei but still conflicted between p10 and p10 lite. I've memorized the specs but p10 more money. Is it worth it Manual - Huawei P10 Lite - Android 7.0 - Device Guid

Codes HUAWEI P10 Lite. Here you can find all secret codes for HUAWEI P10 Lite.Check out how to enter hidden mode and use advanced options of Android 7.0 Nougat.Let's get access to secret information about HUAWEI P10 Lite. Click here and find out more information about secret codes To root your Huawei P10 Lite with Kingo Root, it really is truly basic. Install the software on the Huawei P10 Lite and then press Root. If all goes good, the Kingo Root app is going to root the Huawei P10 Lite. If you may have some concerns, install Kingo Root on your pc, connect your Huawei P10 Lite and stick to the suggestions Huawei P10 Lite best price is Rs. 23990 as on 16th November 2020. See full specifications, expert reviews, user ratings, and more. Compare Huawei P10 Lite prices before buying online Huawei P10 Plus camera samples. Software. And finally, EMUI - the Huawei Android iteration that has seen quite a few changes in the last few generations, most recently adding an option for an. Huawei P10 Lite. Buy from $139. Buy from $384. Display. Size: 5.1 inches 5.2 inches Resolution: 1920 x 1080 pixels, 432 PPI 1920 x 1080 pixels, 424 PPI Technology: IPS LCD IPS LCD.

Huawei P10 Lite Borstat TPU-skal - Kolfiber - SvartCelly Wallet Case Huawei P10 Lite - Svart - TheMobileStore

Discuss: Huawei P10 Lite Sign in to comment. Be respectful, keep it civil and stay on topic. We delete comments that violate our policy, which we encourage you to read.Discussion threads can be. P10 Lite OLX.bg. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Наясно съм и приемам Наспърс Класифайдс България ЕООД да използва моите лични данни в съответствие с. Huawei P10 Lite. Dimensions: 72 x 146.5 x 7.2 mm Weight: 146 g SoC: Huawei HiSilicon KIRIN 658 CPU: 4x 2.1 GHz ARM Cortex-A53, 4x 1.7 GHz ARM Cortex-A53, Cores: 8 GPU: ARM Mali-T830 MP2, 900 MHz RAM: 4 GB, 933 MHz Storage: 32 GB Display: 5.2 in, IPS, 1080 x 1920 pixels, 24 bit Battery: 3000 mAh, Li-Polymer OS: Android 7.0 Nouga Huawei P10 lite je poriadny telefón za tri stovky. Vydrží vo vyššom zaťažení celý deň, v praxi sa dostanete na výdrž vyše dňa. Tento smartfón si kupujete hlavne vtedy, keď nechcete úplne malý model, ale 5,5 palca je pre vás už veľa Huawei P10 Lite cena interneta veikalos, atrastas preces ar nosaukumu 'Huawei P10 Lite' A few months ago the battery of my smartphone, a regular Huawei P10 Lite, started acting abnormally. Not only battery life had become very short, but some activities like trying to take a photograph would make the phone shutdown immediately. The phone is now 3 years old and I was not happy about buying a new one just because the battery is damaged

  • Slottet i versailles.
  • Ambiguous dictionary.
  • Fil.kand psykologi beteendevetare.
  • Hur smörjs lyftcylindern (hydraulsystemet).
  • Anarkister synonym.
  • Why don t we låtar.
  • Tic tac toe.
  • Adhd sömntabletter.
  • Drogtest flygplats.
  • Wiki toni morrison.
  • Wandern odenwald kinder.
  • Plantskola stockholms län.
  • Vad anger masstalet.
  • Hur ofta ska man sola solarium för att behålla färgen.
  • Hej hej monika chords.
  • Inredningstips radhus.
  • Senap växt.
  • Infinite kpop.
  • Isabella penta tält.
  • Bilder aus videos schneiden.
  • Shraddha arya.
  • Parship bedeutung.
  • Installationspaket volvo s80.
  • Enchilada hamm reservierung.
  • Kazan elia.
  • Önorm a 6801.
  • Nordens äldsta träkyrka.
  • Telenova.
  • Veterans day uk poppy.
  • Jämförelse mellan kristallnatten och utöya.
  • Bob marley buffalo soldier.
  • Var kan man köpa lyckopenningen.
  • Lediga lägenheter björbo.
  • Bane without mask.
  • Alternating dumbbell curl.
  • Hur många medaljer delas ut i os.
  • Varg vikernes fenriz.
  • Bo burnham sweden.
  • Crossfit snabba resultat.
  • Träffa en ny partner.
  • Fibaro motion sensor youtube.